Vaivaisenluun tukisukat

Varastossa.

19.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kompressiosukat isovarpaan nivelille

Kaksi mukavaa ja asentoa korjaavaa tukea, jotka auttavat vaivaisenluun oireiden hoidossa. Tukisukka on helppo vetää jalan yli ja se tarjoaa tukea jalkaterän etuosaan samalla, kun se kohdistaa varpaat oikeaan asentoon. 


Sukat kompressiolla (2 kpl)

Ehkäisevät vaivaisenluun vaivoja 

Korjaavat isovarpaan nivelten asentoa

Tarjoavat tukea kompressiolla

Korkealaatuiset


Korjaa isovarpaan nivelen asentoa vaivaisenluun yhteydessä

Mikäli kärsit kehräsluun kivusta tai haluat ehkäistä vaivaisenluun aiheuttamia vaivoja, nämä sukat tarjoavat luotettavaa hoitoa vaivoihisi. Pehmeissä kangassukissa on ylimäätäiset silikonisuojat suojaamassa jalkaterän etuosan sisäpuolta hiertymiltä ja iskuilta. 

Käyttöohjeet sukille

Sukkien kangas on elastista ja se antaa jalkojen hengittää. Sukat tarjoavat myös jaloille kompressiota, parantaen verenkiertoa ja ehkäisten tulehdusten muodostumista. Vaivaisenluulle kehitetyt tukisukat ovat helposti pestävissä käytön jälkeen.

Artikkelinumero: 087016

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.