Tukisukat sairaanhoitoon

Varastossa.

12.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Tukisukat hoitohenkilöstölle

Ihastuttavan eloisat tukisukat iloisella kuva-aiheella sopivat hoitoalalla työskentelevälle. Pitkät päivät seisoma-asennossa tai runsas kävely saattavat tuntua vaativalta jaloille ja säärille. Näiden ihastuttavien tukisukkien avulla jalkasi ja sääresi saavat tervetullutta kuormituksen lievitystä.


Tukevat väsyneitä jalkoja

Parantavat verenkiertoa

Pehmeät ja miellyttävät

Ehkäisevät jalkojen turvotusta

Kompressio: 16–18 mmHg

Korkealaatuiset


Kuormitusta lievittävät kompressiosukat

Kuormitusta lievittäviä tukisukkia käyttämällä säästät jalkojasi ja sääriäsi pitkinä, kuluttavina päivinä. Tukisukkia käytetään parantamaan verenkiertoa jaloissasi ja säärissäsi. Tukisukkien tarjoama lisäpaine ehkäisee muun muassa veritulpan ja suonikohjujen muodostumista. 

Samanaikaisesti kompressiosukat ehkäisevät myös jalkojen turvotusta. Tukisukat lievittävät väsyneiden jalkojen kuormitusta tarjoten jaloille ihanan, hierovan vaikutuksen. 

Tukisukat hoitohenkilöstölle 

Nämä tukisukat sopivat erinomaisesti hoitohenkilöstölle, kuten lääkäreille, sairaanhoitajille, lähihoitajille ja muille hoitoalalla työskenteleville. Tukisukkiin ommeltu ihastuttava, syketaajuutta kuvaava kuviointi puhuu tehokkaasti puolestaan. 


Pohkeen leveimmän kohdan ympärysmitta:
29–35 cm – Valitse pieni koko
36–42 cm – Valitse suuri koko

Nilkan ympärysmitta:
19–22 cm – Valitse pieni koko
22–25 cm – Valitse suuri koko

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30-asteisessa vedessä ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 491

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.