Ruudulliset tukisukat (punaiset)

Varastossa.

9.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Ruudulliset tukisukat (punavalkoiset)

Punavalkoruudulliset tukisukat, jotka auttavat parantamaan jalkojen ja säärien verenkiertoa. Tukisukkia käyttämällä ehkäiset muun muassa suonikohjujen muodostumista ja vähennät vammautumisen riskiä treenatessa. Lisäksi saat paremman verenkierron jalkoihisi esimerkiksi lentomatkojen aikana.


Parantavat verenkiertoa

Ehkäisevät jalkojen väsymistä

Pehmeät ja miellyttävät

Kompressio: 15–21 mmHg

Korkealaatuiset


Tukisukat tarjoavat useita terveyshyötyjä

Tukisukat sopivat erinomaisesti sinulle, joka olet aktiivinen arjessa, joko vapaa-ajalla tai töissä. Ne sopivat myös loistavasti, mikäli seisot tai kävelet paljon työpäiviesi aikana. Tukisukkia kutsutaan myös kompressiosukiksi. Sukkien asteittainen, 15–21 mmHg kompressio stimuloi jalkoja parantaen verenkiertoa ja tarjoavat sillä tavoin jaloille nopeamman palautumisen.


Pohkeen leveimmän kohdan ympärysmitta:
29–35 cm – Valitse pieni koko
36–42 cm – Valitse suuri koko

Nilkan ympärysmitta:
19–22 cm – Valitse pieni koko
22–25 cm – Valitse suuri koko

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30-asteisessa vedessä ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 506

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.