Nilkkatuki geelityynyllä

Varastossa.

24.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Tuki nilkalle

Suojaa nilkkaa näiden pehmeiden ja mukavan tuntuisten nilkkatukien avulla. Tuessa on geelityyny, joka tuo lisäsuojaa ja tukea nilkalle.


Nilkkatuki

Pehmeä materiaali

Suojaavat geelityyny

Ehkäisee nilkan kipua


Suoja nilkalle

Nilkkatuki on valmistettu hengittävästä materiaalista, joka tarjoaa kevyen kompression vähentääkseen ja ehkäistäkseen nilkan turvotusta. Geelityynyt suojaavat myös jalkaa nilkaan kohdistuvilta paineelta ja iskuilta. Sopii käytettäväksi erinomaisesti nilkkakivun yhteydessä tai kun haluat lisätukea nilkalle. Materiaali on joustavaa ja sopii siksi useimmille. Tukea voidaan käyttää sukkien kanssa ja ilman sukkia sen mukaan, mikä tuntuu mielestäsi miellyttävimmältä. Tuki on helppo vetää paikalleen ja sitä voidaan käyttää useimpien kenkien kanssa, kuten saappaat, monot tai työkengät.

Pehmeät sukat kantapään tuella

Sukat ovat erittäin laadukkaat ja sopivat periaatteessa kaikkiin jalkoihin. Kangas on jostavaa ja mukautuu jalan kokoon asettumalla jalkaterän, kantapään ja nilkan ympärille.

Artikkelinumero: HI-022

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.