Kantasuojat geeliä (2 kpl)

Varastossa.

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kantasuojat pehmeää geeliä

Pehmeät ja miellyttävät, pehmeästä geelistä valmistetut kantasuojat, joissa on fantastinen iskunvaimennuskyky. Kantasuojat ovat itsekiinnittyvät, minkä ansiosta ne pysyvät paikoillaan kengissäsi kävelyillä ollessasi.


Lievittävät kantapääkipua 

Lievittävät luupiikin aiheuttamaa kipua

One-size – yksi koko sopii kaikille


Kantasuojat lievittävät luupiikin aiheuttamaa kipua

Näitä pehmeitä ja miellyttäviä kantasuojia käyttämällä lievität välittömästi luupiikin aiheuttamaa kipua. Pohjalliset on valmistettu sataprosenttisesta silikonista ja ne ovat kantapäillesi fantastisen pehmeät ja iskuja vaimentavat.

Kaikkiin kenkiin sopivat kantasuojat

Nämä kantapään pohjalliset sopivat kaikenlaisiin jalkineisiin työkengistä tennareihin. Pehmeä silikoniosio kantaluun alla ehkäisee ja lievittää luupiikin aiheuttamaa kipua sekä kantapääkipua. Kantasuojat ovat hyvälaatuiset ja ne kestävät pitkään käytössä.

Leveys kuusi senttimetriä ja pituus 9,3 senttimetriä.

Artikkelinumero: 064009

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.