Pehmeät kantapäätuet (2 kpl)

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kaksi pehmeää kantapäätukea

Pari (2 kpl) pehmeitä kantapäätukia, jotka lievittävät kantapäidesi kuormitusta seistessäsi tai kävellessäsi. Kantapäätukia voidaan käyttää sekä kenkien kanssa että ilman ja ne ovat ihanteelliset esimerkiksi luupiikin aiheuttaman kivun vähentämiseen tai kantapääkipujen yhteydessä. 


Pehmeät kantapäätuet

Iskunvaimennusta kantapäille

Sopivat luupiikkiin

Kestävät tuet pehmeää silikonia


Välty kantapääkivuilta

Riipumatta siitä, teetkö kävelylenkkejä, juoksetko tai vain nouset useita kertoja päivässä ylös, kantapääsi altistuvat päivittäin tuhansille iskuille. Tästä syystä on tärkeää, että huolehdit jaloistasi. Näiden pehmeiden kantapäätukien avulla voit välttää niin tilapäiset kuin pitkäkestoiset vaivat kantapääkipujen muodossa.

Voidaan käyttää kenkien kanssa tai ilman

Nämä kantapäätuet sopivat käytettäviksi sisätiloissa, kun et käytä kenkiä. Lisäksi niitä voi hyvin käyttää kengissä ulkoillessa. Kun vedät tavalliset sukat kantapäätukien päälle, saat kantapäillesi mukavan suojan koko päiväksi. 

Käisnpesu haaleassa vedessä. One-size-koko sopii useimmille – niin miehille kuin naisille.


Materiaali: SEBS 100%


Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: HI-005

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.