Puolipohjalliset lattajalalle

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Puolipohjalliset lattajalalle

Ortopediset puolipohjalliset jalkaholvin tuella lievittävät jalkojesi kuormitusta lattajalan yhteydessä. Pohjalliset sopivat erinomaisesti tukemaan jalkaholvejasi sekä tarjoamaan miellyttävää lievitystä kantapäidesi kuormitukseen.


Pohjalliset lattajalalle

Miellyttävät jalkaholvin tuet

Pehmeät kantapäistä

Korkealaatuiset


Askellustasi korjaavat pohjalliset

Käsitteellä lattajalka tarkoitetaan sitä, että jalka lepää tasaisesti alustaa vasten seistessä tai kävellessä. Lattajalka voi olla kivulias vaiva ja oireiden esiintyessä sinun tulisi tavallisesti käyttää kengissäsi pohjallisia, jotka tukevat jalkaholveja ja lievittävät niiden kuormitusta. Muussa tapauksessa on olemassa huomattava riski, että ongelma ja kipu pahenevat ajan myötä.

Välty vaivoilta lattajalan yhteydessä

Mikäli sinulla on lattajalat, on erittäin tärkeää, että käytät kuormitusta lievittäviä pohjallisia, jotka korjaavat askellustasi. Tämän kaltainen todella toimiva pohjallinen voi nimittäin vähentää ja ehkäistä kipua jaloissa, nilkoissa, polvissa ja selässä.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 527

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.