Pohjalliset lattajalalle (basic)

Varastossa.

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset lattajalalle

Mukavat pohjalliset, jotka lievittävät nilkkojen ja jalkaholvien kuormitusta lattajalan yhteydessä. Pohjalliset sopivat erinomaisesti käytettäviksi kaikenlaisissa kengissä. Pohjalliset ovat sekä pehmeät ja miellyttävät että tarjoavat myös erityistä iskunvaimennusta kantapäille.


Pohjalliset lattajalalle (2 kpl)

Jalkaholvia tukevat

Iskunvaimennus kantapäissä

Jalkahikeä ehkäisevä materiaali


Pohjalliset lattajalalle

Nämä pohjalliset on erityisesti kehitetty henkilöille, joilla on lattajalat. Pohjalliset on valmistettu kolmesta kerroksesta ja niiden pohjassa kulkee vakaa levy ja sen päällä ilmaa vaihtava ja hengittävä TPU-materiaali. Pohjallisten pinta on päällystetty pehmeällä ja kosteutta imevällä kuitumateriaalilla, joka tarjoaa erinomaista mukavuutta. Pohjalliset sopivat käytettäviksi niin luupiikin, madaltuneiden jalkaholvien, väsyvien jalkojen, selkäkipujen kuin pronaation lievittämiseksi.  

Korkealaatuiset pohjalliset

Pohjallisten käyttöön voi olla olemassa useita eri syitä. Kaksi yleistä syytä pohjallisten käyttöön on tarjota jaloille miellyttävää mukavuutta tai lievittää jalkojen kipua tai ylirasitusta. Nämä mukavat pohjalliset vaimentavat iskuja kantapäissä ja tarjoavat jalkaholveille lisätukea. 

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 526

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.