Pohjalliset lattajalalle

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset lattajalalle

Höyhenenkevyet pohjalliset, jotka lievittävät nilkkojen ja jalkaholvien kuormitusta lattajalan yhteydessä. Pohjallisissa on lisäksi pitkittäiset tyynyt, jotka tukevat plantar fascia -jännettä ja jalkaholvia. Pohjallisten kantaosat on syväksi koverretut, joten ne tuovat kantapäille vaimennusta ja mukavuutta. 


Lievittävät kuormitusta lattajalan yhteydessä

Pehmeä ja miellyttävä pinta

Koverretut kantaosat tarjoavat mukavuutta

Korkealaatuiset


Lattajalan yhteydessä kuormitusta lievittävät pohjalliset

Käsitteellä lattajalka tarkoitetaan sitä, että jalka lepää tasaisesti alustaa vasten seistessä tai kävellessä. Lattajalka voi muuttua ajan saatossa kivuliaaksi vaivaksi ja oireiden esiintyessä sinun tulisi käyttää kengissäsi pohjallisia, jotka tukevat jalkoja ja lievittävät niiden kuormitusta. Muussa tapauksessa on olemassa huomattava riski, että ongelma ja kipu pahenevat ajan myötä. Lattajalka voi johtaa ylikuormituksen seurauksena kipuun jalan alla, erityisesti kantapäässä.

Artikkelinumero: 379

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.