Pinsetit lampulla

Varastossa.

8.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pinsetit valoa tarjoavalla lampulla

Näissä pinseteissä on sisäänrakennettu lamppu helpottamassa kulmakarvojen nyppimistä, tikkujen irrottamista ihon alta tai muissa mahdollisissa käyttötarkoituksissa. Ammattimaiset pinsetit sisäänrakennetulla LED-lampulla, joka valaisee alueen pinsettien kärkien ympärillä mahdollistaen työhön paremman tarkkuuden.

Pinsettien lamppu helpottaa työtäsi

+ Sisäänrakennettu LED-lamppu
+ Tarjoaa hyvän valaistuksen
+ Parantaa tarkkuutta

Lamppu valaisee voimakkaalla ja kirkkaalla valolla, minkä ansiosta näet jopa kaikkein pienimmät yksityiskohdat. Pinsetit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Pinsettien lamppu aktivoituu helppokäyttöisestä painikkeesta, josta sen saa päälle ja pois päältä. Lamppu tarjoaa erinomaisen valon normaalilla pinsettien etäisyydellä.


Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sisäänrakennettu led-lamppu. Kätevä kuljettaa mukana kaikkialle. Paino noin 10 grammaa.


Artikkelinumero: NV-039

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.