Kynsien vahvistaja (hopeahiukkasilla)

9.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kynsien vahvistaja (hopeahiukkasilla)

Käytämme käsiämme päivittäin paljon, minkä vuoksi kynnet ja kynsinauhat altistuvat huomattavalle rasitukselle. Tämän seurauksena kynnet voivat näyttää rasittuneilta ja ikäviltä ja kynsinauhojen kunto voi huonontua. Kynsien vahvistajan avulla kynsistä voi saada vaivattomasti vahvat ja kauniit.


Tekee kynsistä vahvemmat

Kosteuttaa kynsinauhoja

Voimistaa kynsiä

Välty kynsinauhojen halkeilulta

Toimitus 3–4 päivässä 


Terveet ja vahvat kynnet

Kynsien vahvistaja hopeahiukkasilla on täydellinen tuote kynsiesi vahvistamiseen ja hehkun aikaansaamiseen! 12 millilitralla tätä tehokasta koostumusta tulet näkemään selkeän tuloksen jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Ainutlaatuinen koostumus sisältää ainesosia, jotka suojaavat ja vahvistavat kynsiä.

Samalla ne antavat kynsille erinomaisen kiiltävän ulkonäön. Kynsien vahvistajan avulla kynsistä voi saada vaivattomasti vahvat ja kauniit. Se antaa kynsille niiden ilmettä parantavan pitkäkestoisen kiillon sekä pitää kynnet terveinä ja vahvoina. Käytä kynsien vahvistajaa säännöllisesti saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset. Osta pullollinen kynsien vahvistajaa hopeahiukkasilla jo tänään ja koe ero!

Artikkelinumero: NV-059

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.