Mokan ja nupukin puhdistusaine

Varastossa.

19.99 EUR

Toimitus 2-4 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Tehokas ja hellävarainen hoitoaine mokka- ja nupukkinahalle

Solekerin Suede and nubuck cleaner poistaa tehokkaasti pölyn ja lian kengistä, saappaista, päällystakeista ja muista takeista, laukuista ja monista muista tuotteista, jotka on valmistettu mokka- tai nupukkinahasta. Hoitaa ja pehmentää materiaalia syvältä, palauttaen sen luonnollisen rakenteen. Täydellinen ratkaisu käytettäväksi silloin, kun materiaali alkaa näyttää kuluneelta ja ikävältä. Vesipohjainen ja liuotinaineeton, lisäksi biohajoava.


Palauttaa nahan luonnollisen rakenteen

Ympäristöystävällinen

Tehokas ja hellävarainen puhdistus

Sopii kaikille väreille


Käyttö

Testaa värinkestävyyttä ennen tuotteen käyttöä. Käytä harjaa irtolian poistamiseen kengistä. Ravista purkkia ja pitele sitä 15 cm:n päässä kengistä ja suihkuta tasaisen peittävyyden saamiseksi. Käytä puhdasta ja kuivaa liinaa lian imeyttämiseen. Käytä mokkanahalle tarkoitettua harjaa palauttaaksesi nahan rakenteen. PARHAAN LOPPUTULOKSEN SAAMISEKSI: käsittele tahrat ja lika välittömästi. Kuivuneita ja kiinnityneitä tahroja on vaikeampi irrottaa.


Pullo sisältää 230 ml

Artikkelinumero: ST-059

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 2-4 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 2-4 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.