Pyyhekumi kengille

Varastossa.

7.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pyyhekumi kengille

Puhdista kenkäsi tällä pyyhekumilla, joka on erityisesti kehitetty poistamaan tahroja kengistä. Pari yksinkertaista vetoa kumilla kengän pintaan raikastaa kengän ilmeen nopeasti. Pyyhekumi poistaa kengistäsi esimerkiksi ruohon, asfaltin tai kumin aikaansaamat tahrat.


Poistaa tahrat kengistä

Sopii valkoisille ja vaaleille kengille

Riittää pitkäksi ajaksi


Helppokäyttöinen

Kengille kehitetty pyyhekumi on helppokäyttöinen – hankaa vain tahraa kumilla, kunnes kengästä tulee puhdas. Kumi on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joten se kestää käytössä pitkään. Kumia käytettäessä puhdistukseen ei tarvita vettä tai puhdistuaineita.

Kengille kehitetty pyyhekumi on pieni, helppokäyttöinen ja käytännöllinen. Voit vaikka kuljettaa sitä mukanasi taskussa, tai pakata sen helposti mukaan matkoillesi. 

Artikkelinumero: ST-038

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.