Kenkäharja kenkien puhdistukseen

Varastossa.

7.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pehmeä kenkäharja kenkien puhdistukseen

Tämän pehmeän ja tehokkaan harjan avulla pidät kenkäsi huippukunnossa pitkään. Harjaamalla ja puhdistamalla kengät kenkäharjalla pidät kenkiesi ilmeen raikkaana pidempään.


Pehmeä vaimennus kantapäälle

Vähentää kipua luupiikin yhteydessä

Sopii kaikenlaisiin kenkiin

Kaikille miehille ja naisille


Pidennä kenkiesi käyttöikää

Kun pidät huolta kengistäsi, ne voivat kestää useita sesonkeja pidempään verrattuna siihen, ettei niitä huolleta lainkaan. Harjaamalla kenkäsi ja voitelemalla ne kenkävoiteella kengistäsi tulee tyylikkäämmät, minkä lisäksi ne kestävät paremmin sadetta ja muita kurjia kelejä.

Harjaa kengät viikoittain

Kengät kannattaa harjata vähintään kerran viikossa. Harjauksen yhteydessä voit myös voidella kenkäsi kenkävoiteella. Jos kengännauhasi ovat kuluneet, saat kenkäsi näyttämään raikkaammilta vaihtamalla nauhat uusiin. Meiltä löytyy runsain määrin erilaisia kengännauhoja, joista voit valita omiin kenkiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

Artikkelinumero: ST-037

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.