Laadukas kenkävoide

9.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kenkävoide nahkakengille – vaalea, musta ja ruskea

Erinomainen kenkävoide on välttämätön hankinta, jos omistat nahkakengät. Nahan hoitaminen ja suojaaminen ovat parhaita asioita, jotka voit tehdä pitääksesi kenkäsi kauniina todella pitkään. Voide antaa nahalle tarvittavia ravinteita ja toimii likaa hylkivästi. Lisäksi kenkäsi tulevat saamaan todella kauniin ja kiiltävän pinnan. Kenkävoide on saatavana kolmessa eri värissä, joten voit käyttää kenkiesi väriin sopivaa vaihtoehtoa. 


Suojaa kosteudelta

Antaa upean kiillon

Hoitaa nahkaa ravinteiden avulla

Saatavana useissa väreissä

Pidentää kenkien käyttöikää


Nahkakengistä huolehtiminen on tärkeää

Jotta nahkakenkäsi näyttäisivät hyviltä ja pysyisivät pitkään käyttökunnossa, on tärkeää pitää nahka mahdollisimman hyvässä kunnossa. Aivan kuten meidän ihomme tarvitsee kosteutusta ja puhdistusta, myös nahalla on nämä tarpeet. Jos nahka ei saa tarvitsemaansa huomiota, se tulee todennäköisesti halkeilemaan ja kuivumaan. Ehkäise tämä levittämällä kenkävoidetta, joka sisältää nahan tarvitsemia ravinteita ja antaa sen ansaitseman kiillon. Haluamme välttyä ostamasta uusia nahkakenkiä liian usein, sillä se on haitallista niin lompakolle kuin ilmastolle. Loppupäätelmänä voidaankin todeta, että parasta sinulle ja kengillesi on nahkakenkien säännöllinen hoito.

Käyttö

Ensisijaisesti on tärkeää valita kenkävoide, jonka väri sopii kenkiin. Valitse mieluummin hieman vaaleampi sävy, niin nahasta ei tule liian tummaa. Kokeile voidetta kengän pienelle alueelle, niin näet, millainen lopputuloksesta tulee. Käytä puhdistusliinaa tai kenkäharjaa kenkävoiteen levittämiseen pyörivin liikkein. Puhdista sitten kengät vankalla kenkäharjalla. Hankaa vielä lopuksi nopeasti pehmeällä liinalla saadaksesi kiiltävän lopputuloksen. Käytä hieman enemmän voidetta kohtiin, jotka näyttävät kuivilta ja kuluneilta.

Mikä väri minun kannattaa valita?

Purkki sisältää 50 ml laadukasta kenkävoidetta. 

Artikkelinumero: 084001

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.