Scuff cover (kenkävoide)

99.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kenkävoide – piilottaa nahkakenkien naarmut ja jäljet

Mustat nahkakengät ovat tyylikäs vaihtoehto puettavaksi jalkoihin. Toisinaan käy valitettavasti niin, että nahkaan kohdistuu kuomitusta ja siihen ilmestyy ikäviä naarmuja ja hankaumajälkiä. Tämän kenkävoiteen ainnutlaatuinen vahapohjainen koostumus peittää ikävät jäljet ja naarmut. Lisäksi se ravitsee nahkaa ja antaa sille upean kiillon. Kenkävoide myös hylkii kosteutta ja likaa. Tuote soveltuu ainoastaan mustille nahkakengille.


Peittää naarmut ja jäljet nahkakengissä

Auttaa ravitsemaan ja tuo kiiltoa

Vettä hylkivä

Tarkoitettu vain mustalle nahalle


Käyttö

Pyyhi lika pois kengistä liinalla tai harjalla. Ravista pulloa ennen käyttöä. Paina sientä nahakpintaa vasten ja levitä kiilloketta. Hoitaa ja suojaa kenkäsi kattavasti. Anna kengän kuivua luonnollisesti. Pitääksesi applikaattorin pehmeänä huuhtele se lämpimällä vedellä ja liota sitä käytön jälkeen. 


Pullo sisältää 80 ml.

Artikkelinumero: ST-071

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.