Puhdistusaine vaelluskengille

Varastossa.

19.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Tehokas kenkien puhdistusaine, sopii erityisesti vaelluskengille

Varusteista on tärkeää pitää huolta, jotta ne säilyttävät toimivuutensa ja niiden käyttöikä pitenee. Tämä puhdistussuihke on täydellinen työkalu vaelluskenkiesi tehokkaaseen hoitamiseen, mutta se sopii myös likaisille materiaaleille esimerkiksi takeissa, joogamatoissa, laukuissa ja muissa tuotteissa, jotka on valmistettu gore-tex-materiaalista tai tekstiilistä. Puhdistussuihke vaikuttaa tehokkaasti likaa ja tahroja vastaan, puhdistaen materiaalin syvältä. Tuote ei sisällä myrkkyjä eikä voimakkaita kemikaaleja, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen. Lisäksi se on vesipohjaista eikä sisällä liuottimia.


Tehokas tahroja ja likaa vastaan

Ympäristöystävällinen

Hellävarainen materiaalille

Korkea laatu


Käyttö

Poista ensin kaikki pinnalla oleva lika harjalla tai liinalla. Ota kengännauhat pois. Ravista tuotetta hyvin ennen käyttöä. Pidä pulloa 15 cm:n päässä pinnasta ja suihkuta edestakaisin liikkein, ja hankaa varovasti puhtaalla liinalla koko kengän pinnalle. Jos liina likaantuu, käytä liinan toista puolta. Anna varusteiden kuivua 5 minuutin ajan. Kengät voi puhdistaa niinkin usein kuin joka viikko. Parhaan lopputuloksen saamiseksi kokeile kengän värinkestävyyttä huomaamattomasssa kohdassa.


Pullo sisältää 230 ml

Artikkelinumero: ST-065

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.