Hoitava puhdistusvoide

Varastossa.

9.00 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kengänkiilloke hoitavilla ominaisuuksilla mokka- ja nupukkinahalle

Mokka- tai nupukkinahasta valmistetut kengät ja varsikengät ovat todella tyylikkään näköiset ja sopivat käytettäviksi useimmissa tilanteissa. Valitettavasti nämä materiaalit ovat kuitenkin melko herkkiä, ja jonkin ajan kuluttua ne alkavat yleensä näyttää ikäviltä ja kuluneilta. Mokka- ja nupukkinahan värit myös haalistuvat helposti. Kenkien hoitoaineemme virkistää ja palauttaa värit, tarjoten ravinteita kuluneille mokka- tai nupukkinahkakengillesi. Lisäksi tämä hoitava aine luo kyllästävän suojan kosteutta vastaan. Upea työkalu, joka antaa tyylikkäille kengillesi uuden elämän! 


Tarjoaa ravinteita

Syventää nahan väriä

Suojaa kosteudelta

Saatavana useissa väreissä


Käyttö parhaan lopputuloksen saamiseksi

Aloita harjaamalla näkyvä lika ja pöly kengistäsi. Todella likaiset kengät suositellaan käsiteltäviksi hyvällä puhdistusaineella, joka on suunniteltu erityisesti mokka- ja nupukkinahalle. Paina pullon päässä olevaa sientä kenkää vasten ja levitä nestettä pyörivin liikkein tasaisesti kengän päälle. Käytä lopuksi hienoharjaksista kenkäharjaa ja harjaa kenkä, jotta voide levittyy varmasti tasaisesti. Anna mokka-/nupukkinahkakenkiesi kuivua huoneenlämmössä 15 minuutin ajan ennen kuin ne ovat valmiit käytettäviksi.

Pullo sisältää 80 ml. 

Artikkelinumero: 876

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.