Dubbin boot wax

11.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kosteuttava ja ravitseva kenkävaha nahalle

Dubbin boot wax sisältää erilaisia tehokkaita kovia vahoja, muun muassa mehiläisvahaa, jotka yhdessä muodostavat suojan nahkatuotteisiin kovia olosuhteita vastaan. Vaha luo suojaavan ja nuorentavan kerroksen nahkaan, samalla raviten, kosteuttaen ja pehmentäen kaikkea aitoa nahkaa. Täydellinen tuote pitämään nahkatuotteesi mahdollisimman hyvässä kunnossa. Sopii erinomaisesti nahkaisten juhlakenkien hoitamiseen, mutta myös vaelluskengille, jotka tarvitsevat suojaavan kerroksen likaa ja kosteutta vastaan.


Kosteuttaa ja ravitsee

Suojaa kosteudelta ja lialta

Sisältää mehiläisvahaa

Kaikenväriselle nahalle


Käyttö

Poista ensin kaikki pinnalla oleva lika harjalla tai liinalla. Levitä tuotetta mukana toimitettavan applikaattorin avulla ja työstä kengän koko pinta. Älä unohda saumoja ja pohjien ympäristöä. Käytä säännöllisesti saadaksesi parhaan suojan. Älä käytä mokka- tai nupukkinahasta valmistetuille tuotteille.  


Purkki sisältää 60 grammaa. 

Artikkelinumero: ST-069

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.