Kenkäharja puuta

Varastossa.

12.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kenkäharja luonnollisella hevosenharjaksella

Todella hyvät harjat ovat perusta sille, että voit huolehtia kengistäsi hyvällä ja tehokkaalla tavalla. Kenkien hoitaminen on tällöin paljon helpompaa ja samalla lopputuloksesta tulee parempi. Tämä upea harja sopii hyvin kaiken tyyppisten kenkien puhdistamiseen, mutta erityisen kauniin lopputuloksen saat harjaamalla nahkakenkäsi tällä harjalla.


Luonnollista hevosenharjasta

Korkea laatu

Täydellinen kenkien puhdistukseen

Sopii kaikille kengille


Täydellinen työkalu kenkien kiillottamiseen

Tätä kenkäharjaa voi käyttää erinomaisesti yhdessä muun tyyppisten nahanhoitotuotteidemme kanssa. Luonnollinen heovsenharjas auttaa harjaamaan hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Saadaksesi todella kiiltävän lopputuloksen suosittelemme käyttämään tuotetta yhdessä kenkävoiteen ja/tai kenkävahan kanssa. Haluatpa puhdistaa herkät nahkakenkäsi tai harjata arkikenkäsi, tämä harja on hyvä olla käsien ulottuvilla kotona.

Artikkelinumero: ST-054

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.