Kengänpäälliset

Varastossa.

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kengänpäälliset (2 kpl) – sadesuojat kenkiin

Kätevät kengänpäälliset kenkiisi. Välty lempikenkiesi pilaamiselta, kastumiselta ja likaantumiselta kurjien säiden seurauksena. Vetämällä kenkiesi päälle nämä sadesuojat kenkäsi pysyvät raikkaina ja tyylikkäinä pidempään. 


Kaksi kengänpäällistä

Sadesuojat kenkiin

Vedenpitävät


Suojaa kenkäsi sateelta

Kun käytät näitä fantastisia kengänpäällisiä, vältyt pilaamasta kenkäsi. Tiedät varmasti tunteen, kun sadepilvi, vesilätäkkö tai kurainen nurmikko pääsee yllättämään. Vaikka yrität kuinka huolellisesti välttää likaamasta kenkiäsi, sateen yllättäessä joudut kuitenkin kuivaamaan ne kotiin palattuasi.

Nämä kätevät kengänsuojat pelastavat tilanteen pitämällä kenkäsi kuivina. Täysin vedenpitävien kengänsuojien ansiosta vältyt huolehtimasta säätiloista kerta toisensa jälkeen!

Artikkelinumero: 516

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.