Kumiset kengänsuojat (keltaiset)

Varastossa.

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Vettä hylkivästä kumista valmistetut kengänsuojat

Kätevät ja tehokkaat kengänsuojat kenkien päälle vedettäviksi. Pitävät kengät puhtaina lialta, loskalta, kuralta tai sadevedeltä. Vetämällä nämä kengänsuojat kenkiesi päälle niitä suojaamaan, kenkäsi pysyvät raikkaina ja kauniina pidempään. Katso kaikki kengänsuojamme useissa väreissä.


Kengänsuojat (2 kpl)

Vedenkestävät

Uudelleenkäytettävät

Sopivat kaikenkokoisiin kenkiin


Suojaa kenkäsi kurjalta säältä

Näitä kengänsuojia käyttämällä sinun ei tarvitse enää olla huolissasi kenkiesi sotkeutumisesta kurasta tai sadevedestä. Mutainen nurmikko tai taivaalle ilmestyvä tumma sadepilvi eivät ole koskaan mieluisia etenkään silloin, kun olet pukenut juuri juhlakengät jalkaasi.

Vaikka yrität kuinka huolellisesti välttää likaamasta kenkiäsi, sateen yllättäessä joudut kuitenkin kuivaamaan ne kotiin palattuasi. Nämä kätevät kengänsuojat pelastavat tilanteen pitämällä kenkäsi kuivina. Täysin vedenpitävien kengänsuojien ansiosta vältyt huolehtimasta säätiloista kerta toisensa jälkeen! 

Artikkelinumero: 649

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.