Syylänpoistoaine (jalkasyyliin)

29.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Acetocaustin-syylänpoistoaine jalkasienten hoitoon

Acetocaustin on tehokas syylänpoistoaine syylien hoitoon. Se sisältää monokloorietikkahappoa, joka on hyväksi todettu aine syylien hoidossa. Syyliä aiheuttavat virukset ja lapsille niiden saaminen on tavallista, mutta myös aikuiset voivat saada syyliä. Syylät häviävät yleensä itsestään, mutta siinä voi kestää kauan, joten ne halutaan useimmiten hoitaa prosessin nopeuttamiseksi.


Tehokas syylänpoistoaine

Sisältää monokloorietikkahappoa

Poistaa jalkasyylät tehokkaasti

Helppokäyttöinen

Sisältää 0,5 ml


Syylät aiheuttavat huomattavaa epämukavuutta niistä kärsiville. Syylät itsessään eivät ole vaarallisia, mutta ne koetaan usein epämiellyttäviksi, koska ne ilmestyvät yleensä hyvin näkyviin paikkoihin. Käsittele syyliä Acetocaustinilla ja oireet häviävät nopeammin. Lasten tulee saada apua tuotteen käyttämiseen aikuisilta, koska sen vaikuttava aine on erittäin syövyttävää. Käytettävä varovaisuutta noudattaen.

Syylät ovat tarttuvia, ja yleisimpiä tartunnan lähteitä ovat kosteat käsipyyhkeet tai tartuntojen saaminen kosteissa tiloissa, kuten suihkuissa ja pukuhuoneissa. Syylät voivat tarttua myös suorassa kosketuksessa.


Käyttö

Lue käyttöohje huolellisesti. Levitä pieni määrä syylänpoistoainetta syylän päälle kerran viikossa. Käytetään enintään 5 viikkoa. Ei saa yliannostella. Aikuisen on autettava lasta tuotteen käytössä. Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta.


Ainesosat: monokloorietikkahappo, puhdistettu vesi

Artikkelinumero: FK-049

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.