Liikavarvaslaastarit (6 kpl)

Varastossa.

3.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Liikavarpaiden poistamiseen

Näiden läpinäkyvien liikavarvaslaastareiden avulla poistat jaloista helposti ja mukavasti niin kovettumat kuin pehmeät liikavarpaatkin. Laastari lievittää liikavarpaan aiheuttamaa painetta välittömästi ja pehmentää liikavarpaan saaden sen häviämään nopeasti ja helposti. 


Kuusi liikavarvaslaastaria

Liikavarpaiden poistamiseen

Helppo, nopea ja mukava ratkaisu


Kätevät liikavarvaslaastarit

Näitä laastareita käyttämällä pääset eroon liikavarpaista. Liikavarvas syntyy jalan tiettyyn kohtaan aiheutuvasta paineesta ja hankautumisesta. Tätä tapahtuu esimerkiksi, jos kengät painavat jotakin erityistä jalanosaa pitkäkestoisesti. Liikavarpaat ovat yleensä kipeitä ja jo pieni kävelylenkki voi tuntua sietämättömältä. Tästä syystä liikavarpaita tulisi hoitaa liikavarvaslaastareilla niistä eroon pääsemiseksi. 

Toimitetaan pakkauksessa, joka sisältää 6 liikavarvaslaastaria.

Artikkelinumero: FV-010

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.