Camillen 60 Sarveistumien hoitovoide

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Sarveistumien hoitovoide Extra Camillen 60:ltä

Jaloissa esiintyy kovettumia ja sarveistumia, kun iho altistuu pitkittyneelle paineelle ja kitkalle. Ongelmia esiintyy yleensä isovarpaiden nivelissä, pikkuvarpaiden ulkosyrjillä ja kantapäissä. Jos näitä ongelmia ei hoideta ja ehkäistä, ihoon voi lopulta muodostua halkeamia, joista voi tulla tuskallisia ja vaikeasti hoidettavia. Sarveistumien muodostumisen estämiseksi sinun tulee käyttää hyvää tuotetta, joka pehmentää ihoa ja vähentää kovettumia. Camillen 60 -sarveisihon hoitovoide on tuote, joka on erityisesti kehitetty ehkäisemään kovettumien ja sarveistumien muodostumista.


Hoitaa jalkojen kovettumia

Ei tahraa

Säännölliseen käyttöön 

Sopii diabeetikoille

Suojaa ihoa kuivumiselta

 Sisältää 100 ml


Jalkojen kovettumat ja sarveistumat

ovat yleisiä ongelmia, joita voidaan ehkäistä ja hoitaa pehmentäviä ja hoitavia ainesosia sisältävällä jalkavoiteella. Camillen 60 Sarveisihon hoitovoide on jalkavoide, jolla on nämä ominaisuudet, joten sen avulla jalkasi muuttuvat pehmeiksi ja sileiksi. Hoitovoide ei tahraa ja se imeytyy nopeasti ihoon. Käyttämällä säännöllisesti tätä tuotetta teet jaloistasi miellyttävän pehmeät ja karkeista ihoalueista tulee jälleen sileät.


Käyttö

Voitele jalkasi päivittäin hyvien tulosten saavuttamiseksi. Suositellaan käytettäväksi ennen nukkumaan menoa, jotta hoitovoide voi vaikuttaa yön ajan.


Ainesosat: Aqua (Water), Urea, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Palmitate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Pantheneol, Sodium Cetearyl Sulfate, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Bisabolol, Cera ALba (Beeswax), Copernicia Cerifera Cera (Carnauba), Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Cetearyl Ethylhexanoate, Stearyl Alcohol, Stearyl Heptanoate, Steareth-7, Steareth-10, Stearyl Caprylate, Myristyl Alcohol, Salvia Officinalis, (Sage) Oil, Allantoin, Salicylic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene, Linalool

Artikkelinumero: FK-042

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.