Camillen 60 Sarveistumien hoitoneste

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Sarveistumien hoitoneste Camillen 60:ltä

Tämä geelimuodossa oleva Camillen 60 -tuotemerkin liuos toimii tehokkaasti vahvoihin kovettumiin jaloissa. Sarveistumien hoitoneste pehmentää kovettumia hellävaraisella tavalla ja auttaa vähentämään niitä. Tuotetta voidaan käyttää myös liikavarpaisiin.


Ehkäisee jalkojen kovettumista

Hoitaa myös liikavarpaita

Pehmentää jalkoja

Hellävarainen iholle

Sisältää 125 ml


Vahvat kovettumat

ovat epämiellyttäviä ja voivat joskus olla myös kivuliaita. Käytä tätä Camillen 60 -tuotetta päästäksesi tehokkaasti eroon jalkojen kovettumista. Sarveistumien hoitoneste on geelimuodossa ja sitä on helppo käyttää. Tuote pehmentää kovettumia ja jättää jaloille miellyttävän tunteen. Tuotetta voidaan käyttää myös liikavarpaisiin.

Vahvat kovettumat muodostuvat jaloissa pääasiassa isovarpaisiin ja kantapäihin. Niistä voi olla vaikea päästä eroon lempeällä tavalla. Aina ei riitä, että voitelet jalkasi tavallisella jalkavoiteella, vaan sen sijaan voi olla tarpeen käyttää erityisesti tätä tarkoitusta varten kehitettyä tuotetta.


Käyttö

Käsittele jalkojesi kovettumia ja sarveistumia päivittäin tällä geelillä päästäksesi eroon ongelmasta. Levitä tuotetta altistuneille alueille kerran tai kahdesti päivässä.


Ainesosat: Aqua (Water), Sodium Sulfate, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Myreth Sulfate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lactic Acid, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Pafrum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin 

Artikkelinumero: FK-045

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.