Kantasuojat hankaumiin

149.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kantapään suojat hankaumia vastaan

Kaksi kätevää kantapään suojaa, jotka suojaavat kenkien aiheuttamilta hankaumilta ja sopivat useimpiin kenkiin. Kantasuojissa on itsekiinnittyvä taustapuoli ja ne pysyvät paikoillaan koko päivän ajan.Nämä kätevät kantapään suojat sopivat useimpiin kenkiin ja suojaavat hankaumia vastaan. Niiden käyttäminen on helppoa ja ne sopivat käytettäväksi täydellisesti silloin, kun haluat kävellä sisään uudet kengät tai kun haluat suojata kantapääsi hankaumilta. Kantasuojat vähentävät kantapäihin kohdistuvia isukuja ja painetta sekä lievittävät kipua ja epämukavuuden tunnetta. Ne on valmistettu pehmeästä geelimateriaalista ja tuntuvat ihanilta kantapäitä vasten. Saatavana useita värivaihtoehtoja.

Artikkelinumero: 855

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.