Hankaumatyyny kenkään

Varastossa.

7.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Hankaumatyyny kenkään

Nämä itsekiinnittyvät suojat kenkien aiheuttamia hankaumia vastaan sopivat erinomaisesti suojaksi haavautumia ja kantapään hankaumia vastaan. Ne kiinnitetään yksinkertaisesti paikoilleen, jolloin ne suojaavat miellyttävästi kantapäitä.


Itsekiinnittyvä kantapään suoja

Ehkäisee kenkien aiheuttamia hankaumia

Helppokäyttöiset

Sopivat useimpiin kenkiin


Itsekiinnittyvät tyynyt kenkien aiheuttamia hankaumia vastaan

Kantatyynyä voidaan käyttää useimman tyyppisissä kengissä ja ne on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka sopii täydellisesti kantapäätä vasten. Itsekiinnittyvän takaosan ansiosta suoja ei liiku kengässä, vaan pysyy paikallaan koko päivän ajan. Voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi ehkäisemään kenkien aiheuttamia hankaumia. Sopivat erinomaisesti uusiin kenkiin, joita ei ole vielä kävelty sisään, ehkäisemään kantapään haavoja ja epämukavuuden tuntua.


Artikkelinumero: FV-020

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.