Hiertymiä ehkäisevät kantapään pohjalliset (2 kpl)

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Vähennä hiertymiä kantapäissä

Nämä fantastisen mukavat pohjalliset vähentävät välittömästi kantapäiden hiertymistä. Niiden pehmeä pinta tuntuu mukavalta sekä kantapäiden alla että takana. Pohjalliset ovat joustavat ja korkealaatuiset. Voidaan vaihdella erilaisten kenkien välillä.


Vähentävät hiertymistä välittömästi

Sopivat kaikenlaisiin kenkiin

Itsekiinnittyvät

Vaihdettavissa eri kenkien välillä


Mukavat hiertymiä ehkäisevät pohjalliset

Pohjalliset on valmistettu silikonista ja niissä on kestävä tekstiilipinta, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten. Hiertymiä ehkäisevät pohjalliset sopivat kaikenlaisiin ja -kokoisiin kenkiin korkokengistä ja juhlakengistä vapaa-ajan jalkineisiin ja juoksukenkiin. 

Pohjalliset ovat itsekiinnittyvät ja ne kiinnittyvät vaivatta kenkien kantaosiin. Lisäksi ne on helposti irrotettavissa tai vaihdettavissa toisiin kenkiin ilman, että kengät vahingoittuvat. Pohjalliset suojaavat kantapäitä ja tarjoavat niille miellyttävän tunteen. Hiertymät tulevat olemaan historiaa.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: FV-018

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.