Kuoriva voide

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kuoriva jalkavoide kovettuneelle iholle (100 ml)

Poista kantapäiden, jalkapohjien ja varpaiden alapuolella oleva kovettunut iho helposti. Voiteen innovatiivisen koostumuksen ja ainesosien, kuten muun muassa E-vitamiinin, piparminttuöljyn ja lanoliinin, avulla se poistaa tehokkaasti kuollutta ihoa ja kovettumia jalkateristä, polvista ja olkapäistä. Voide stimuloi orvaskettä, mikä auttaa saamaan sileät jalat ja uudistuneen ihon. 


Kuoriva voide

Hankaa pois kovettumat

Kosteuttaa halkeilevia kantapäitä

Sisältää 75 ml


Voide poistaa kovettuneen ihon jalkaterien alta

Käyttämällä tätä kuorivaa voidetta vähennät jalkojesi kuivuutta ja poistat kovettuneen ja kuolleen ihon. Näet tuloksia pian. Jaloistasi tulee pehmeämmät ja raikkaamman tuntuiset, eikä niissä ole kovettumia. 

Näin jalkavoidetta käytetään

Voitele ja hiero jalkojasi tämän kuorivan voiteen avulla joka ilta ja anna sen sisällön imeytyä ihoon. Voidaan käyttää myös heti suihkun jälkeen, kun jalat ovat vielä pehmeät ja kosteat. Hieroja jalkoja voimakkain, pyörivin liikkein. 


Artikkelinumero: FK-068

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.