Jalkadeodorantti 4 in 1

Varastossa.

14.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Deodorantti jaloille pitkäkestoisella vaikutuksella

Tehokas deodorantti jaloille. Poistaa hienhajun, neutralisoi pahanhajuiset jalat sekä pitää jalat raikkaina pidempään. Jalkadeodorantti antaa luotettavan suojan jalkahikeä vastaan ja neutralisoi epämiellyttäviä hajuja. Tämä deodoranttisuihke parantaa jalkahygieniaa sekä vähentää ja ehkäisee ongelmia jalkasienen yhteydessä.

Jalkadeodorantti on tehokas ratkaisu silloin, kun hikoilet paljon ja erityisesti fyysisten aktiviteettien yhteydessä. Jaloista tulee raikkaat ja hyväntuoksuiset jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.


Jalkadeodorantti pitkäkestoisella vaikutuksella

Pitää jalat raikkaina koko päivän ajan

Vähentää ja ehkäisee jalkahikeä

Neutralisoi epämiellyttäviä hajuja

Dermatologisesti testattu


Jalkadeodorantin käyttöohjeet

Deodorantilla on myös antibakteerisia ominaisuuksia ja se pitää jalat kuivina ja hyvin hoidettuina koko päivän ajan. Suihkuta deodoranttia kuiviin ja puhtaisiin jalkoihin noin 20 cm:n etäisyydeltä saadaksesi tehokkaan suojan jalkahikeä vastaan koko päivän ajaksi. Voidaan käyttää päivittäin. Ravistettava ennen käyttöä.

Artikkelinumero: FK-082

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.