Jalkavoide 24k (kuivat jalat)

Varastossa.

17.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Celia delux 2K – jalkavoide kuiville jaloille

Käytä tätä upeaa, pehmentävää jalkavoidetta tehdäksesi jaloistasi pehmeät ja sileät. Tuotteen päivittäinen käyttö kosteuttaa jalat, tehden ihosta pehmeän ja sileän. Voide sopii erityisen hyvin kuiville ja herkille jaloille, joiden ilmestyy helposti kovettumia.


Pitää jalat pehmeinä

Ehkäisee jalkojen kovettumia

Kosteuttaa ja pehmentää jalkoja

Manukahunajaa ja E-vitamiinia

Sisältää 80 ml


Kuivat jalat

Kuivat jalat ovat yleinen ongelma ja ne voivat pitkällä aikavälillä johtaa sekä jalkojen ihon kovettumiin että hilseilyyn. Ehkäise tämä käyttämällä tätä kosteuttavaa Celialin 24K-jalkavoidetta päivittäin. Koet eron jo muutaman päivän käytön jälkeen. Voide sisältää useita hoitavia aineita, jotka sopivat erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle.

Käyttö

Hiero ja voitele jalkasi 24k-jalkavoiteella tehdäksesi niistä pehmeät ja sileät sekä miellyttävän tuoksuiset. Voidetta voidaan käyttää joka päivä aamuin illoin nopeiden tulosten saamiseksi.

Artikkelinumero: FK-075

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.