Ker-Ice Voidepuikko haavaumille

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pehmentävä Ker-Ice-voidepuikko haavaumien hoitoon

Käsien ja jalkojen kuivuminen sekä haavaumien muodostuminen niihin on yleistä, etenkin kylmempänä vuodenaikana. Näiden vaivojen hoitamiseksi ja ehkäisemiseksi tarvitaan tuotetta, joka sisältää pehmentäviä ja hoitavia ainesosia. Pehmentävä Ker-Ice-voide on hyväksi todettu tuote, joka sisältää muun muassa mehiläisvahaa, joka suojaa ja hoitaa käsien ja jalkojen haavaumat ja karkeat alueet. Tuote myydään kätevässä puikkomuodossa, joten se kulkee kätevästi mukana kaikkialle.


Vaikuttaa tehokkaasti kuivuuteen

Ehkäisee/hoitaa haavaumia

Käytännöllinen puikko

Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita

Kamferin tuoksuinen

Ei testattu eläimillä

Sisältää 15 ml


Haavaumia käsissä ja jaloissa sekä kuivaa ja karkeaa ihoa voidaan hoitaa tällä pehmentävällä ihovoiteella tuotemerkiltä Ker-Ice. Tuote sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia, eikä sitä ole testattu eläimillä.


Käyttö

Levitä useita kertoja päivässä tarpeen mukaan. Kanna käytännöllistä pakkausta kätevästi mukana taskussa tai laukussa, jotta voit hoitaa sillä käsiäsi ja jalkojasi milloin tahansa.


Ainesosat: Camphora racemica 2 %, Vaselinum album, Cera Alba 

Artikkelinumero: FK-048

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.