Jalkavoide SOS

Varastossa.

16.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkavoide erittäin kuiville jaloille

Käytä tätä intensiivisesti kosteuttavaa jalkavoidetta pitämään jalkasi pehmeinä ja sileinä. Voiteen päivittäinen käyttö suojaa jalkojasi myös pahalta hajulta, sieni-infektioilta ja muilta ihotulehduksilta. Voide sisältää täyteläisen koostumuksen huolellisesti valittuja ainesosia, jotka yhdessä muodostavat laadukkaan voiteen jaloille. Huomaat tuloksia jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Täydellinen tuote erittäin kuiville jaloille.


PItää jalat pehmeinä

Ehkäisee jalkojen kovettumia

Suojaa sieni-infektioilta

Tarkoitettu kuiville jaloille

Sopii erittäin kuiville jaloille


Kuivat jalat

Kuivat jalat ovat erittäin yleinen ongelma, jota voivat aiheutta erilaiset tekijät. Kuivat jalat voivat johtaa ihon hilseilyyn, joka sekä tuntuu epämiellyttävältä että näyttää ikävältä. Tämä ongelma voidaan ehkäistä ylläpitämällä hyvää jalkahygieniaa ja voitelemalla jalat säännöllisesti hyvällä jalkavoiteella, kuten tällä!

Käyttö

Hiero ja voitele jalat jalkavoiteella saadaksesi pehmeät ja sileät jalat, jotka tuoksuvat miellyttäviltä. Voidaan käyttää päivittäin nopeiden tulosten saamiseksi.

Tuote sisältää 50 ml laadukasta jalkavoidetta


Artikkelinumero: FK-067

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.