Gehwol jalkavoide kuormittuneille jaloille

Varastossa.

16.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Gehwolin jalkavoide kuormitetuille jaloille 

Kaikki jalat tarvitsevat huolenpitoa. Kovalle kuormitukselle altistuvista jaloista huolehtiminen on erityisen tärkeää haavojen ja mustelmien ehkäisemiseksi. Gehwolin jalkavoide väsyneille jaloille on täydellinen jalkavoide kaikille heille, jotka viettävät aktiivista ulkoilmaelämää.

Jalkojen rasittuessa pitkien kävelymatkojen, vaeltamisen tai vastaavien aktiviteettien aikana on riskinä, että jalat altistuvat mustelmille ja haavaumille, joista on usein vaikeaa päästä kokonaan eroon sen jälkeen, kun ne ovat päässeet syntymään. Gehwolin väsyneille jaloille tarkoitetun jalkavoiteen käyttäminen ennaltaehkäisevästi on täydellinen ratkaisu, ja voit jatkaa aktiviteettejasi ilman tarpeetonta kipua.


Suojaava jalkavoide

Ehkäisee haavojen ja mustelmien syntymistä

Tekee ihosta kestävämmän

Sopii diabeetikoille

Dermatologisesti testattu

Täydellinen paljon rasittuville jaloille


Käyttö

Levitä 1 mm paksu kerros voidetta jalkoihisi ennen vaellusta tai vastaavaa aktiviteettia. Muista myös varpaiden välit ja nilkat. Vähentääksesi mustelmien ja haavaumien riskiä vielä paremmin voi käyttää lisäksi paksuja sukkia.


Artikkelinumero: FK-059

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.