Pehmentävä jalkavoide

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pehmentävä jalkavoide kuiville jaloille (100 ml)

Pehmentävä jalkavoide, joka kosteuttaa jalkojesi ihon. Jaloista tulee usein kuivat ja halkeilevat kantapäistä, jalkaterästä ja varpaanväleistä. Voitelemalla jalkasi tällä pehmentävällä jalkavoiteella joka ilta teet jaloistasi mukavan tuntuiset ja kauniit.


Pehmentävä jalkavoide

Kosteuttaa jalat

Sisältää sheavoita ja A-vitamiinia

Sisältää 100 ml


Kuivat jalat pehmentävä voide

Tätä pehmentävää jalkavoidetta käyttämällä vähennät jalkojesi kuivuutta, ja niistä tulee pehmeät ja kosteutetut. Näet tulokset jo pian käytön aloittamisen jälkeen. Jalkasi saavat pehmeämmän ja raikkaamman tunteen ilman rumia kovettumia. 

Näin käytät jalkavoidetta

Voitele jalkasi tällä pehmentävällä ja kosteuttavalla voiteella joka ilta ja anna sen imeytyä jalkojesi ihoon. Voidetta suositellaan käytettäväksi välittömästi suihkun jälkeen, kun jalat ovat edelleen pehmeät ja kosteat. Hiero jalkojasi määrätietoisilla, pyörivillä liikkeillä. 


Artikkelinumero: FK-029

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.