Tehokas jalkaraspi (paristokäyttöinen)

29.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Tehokas paristokäyttöinen jalkaraspi

Poista kuollut iho ja rumat kovettumat helposti ja nopeasti tämän paristokäyttöisen jalkaraspin avulla. Jalkaraspin pyöristetyn höyläyspinnan ansiosta saat tasoitettua helposti ihon myös niiltä alueilta jalkojen alla, joihin on vaikea päästä käsiksi.


Poistaa kovettumat jaloista

Tekee jaloista pehmeät ja kauniit

Poistaa kuolleen ihon

Mukana toimitetaan kaksi vaihdettavaa höyläpäätä

Tehokas ja tukeva


Kätevä jalkaraspi

Tämän kätevän jalkaraspin avulla saat tehokkaasti ja helposti poistettua kovan ihon jaloista hellävaraisilla, pyörivillä liikkeillä. Jalkaraspin höyläpää on pyöristetty, minkä ansiosta saat poistettua kovettumat myös kaikkein vaikeapääsyisimmiltä alueilta jalkojesi alla.

Kaksi erilaista toimintoa – vahvempi höyläpää sopii kovettumien poistamiseen ja hienompi höyläpää puolestaan ihon pehmentämiseen jalkojen alla.

Poista kovettumat jaloista 

Tätä jalkaraspia käytetään kuolleen ihon ja kovettumien poistamiseen jalkojen alta sekä varpaiden päältä ja väleistä helposti ja nopeasti. Höyläämällä jalat vähintään kerran viikossa pidät jalkasi pysyvästi sileinä ja kauniina. 

Voidaan käyttää myös kynsiviilana

Vahvemman höyläpään avulla saat viilattua kyntesi täydellisiksi. Sen jälkeen voit käyttää toista, hienompaa höyläpäätä kynsien puhdistamiseksi, hiomiseksi ja kiillottamiseksi.

Artikkelinumero: FF-020

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.