Silikonisuoja varpaille

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Pehmeä silikonisuoja varpaillesi

Näiden pehmeiden silikonisuojien avulla voit vähentää hiertymiä varpaiden väleissä. Voit mukauttaa silikoniputken varpaasi pituuteen sopivaksi leikkaamalla sen saksilla. Täydellinen hiertymien vähentämiseen varpaiden välissä tai lisätuen tarjoamiseen vahingoittuneelle varpaalle.


Suojaavat varpaita hiertymiltä

Antavat tukea varpaille

Helppokäyttöinen

Leikkaa itsellesi sopivan kokoiseksi

Toimitus 3–4 päivässä


Vähennä hiertymiä varpaiden väleissä

Pehmeät silikonisuojamme varpaille ovat täydellinen tapa vähentää hiertymiä varpaiden väleissä. Ne on valmistettu pehmeästä silikonimateriaalista, joka on mukava käyttää ja voidaan mukauttaa varpaidesi pituuteen sopivaksi saksilla leikkaamalla. Silikonisuojat sopivat täydellisesti myös lisätuen tarjoamiseen varpaalle, jos se on vahingoittunut tai tarvitsee hieman ylimääräistä huolenpitoa.

Silikonisuojat ovat erittäin suosittuja ja ne toimitetaan nopeasti Helsingborgin-varastoltamme Ruotsista 1–2 päivän toimitusajalla.

Artikkelinumero: FV-041

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.