Detox-jalkalaastari (10 kpl)

Varastossa.

12.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Detox-jalkalaastari - poistaa myrkkyjä kehosta. 

Ihmisiä ympäröi noin 30 000 erilaista kemikaalia, joista osa on vaatteissa, jotka laitamme aamulla päälle, ja osa ruoassa, jonka ostamme lounaaksi. Jotkin kemikaalit voivat vaikuttaa elimistöön eri tavoin kielteisesti, eikä täysin terve elimistökään pysty poistamaan niitä itsestään. 

Ihmiskehon on saavutettava tasapaino toksiinien erittymisen sekä ravintoaineiden ja veden imeytymisen välillä. Nämä luonnollisia ainesosia sisältävät detox-jalkalaastarit voivat auttaa kehon jätteiden akertymisessä ja parantaa yleistä hyvinvointiasi. 

Sisältää 10 laastaria


Käytetään yön aikana

Luonnolliset ainesosat

Parempi unen laatu

Lisääntynyt verenkierto

Tarjoaa rentoutumista

Voi vähentää kipua kehossa


Käyttö

Poista paperi valkoisesta neliöstä ja aseta detox-pussi liimaosan keskelle. Aseta detox-pussi ja laastari jalkaterän alle. Reikäpuolen on oltava jalkapohjaan päin. Laastarin tulisi olla paikallaan 8-12 tuntia imeytyäkseen elimistön myrkkyihin - mieluiten yön yli.

Kun laastari poistetaan, siitä muodostuu tahmea ruskea massa. Väri vaalenee päivä päivältä. Kun elimistö on puhdistettu, suositellaan, että puhdistusta jatketaan laastarin avulla 1-2 kertaa viikossa.

Aktiiviset ainesosat: Negatiiviset ionit, karpaasi, C-vitamiini, maissitärkkelys, bambuviinietikka, turmaliini, kasvijauhe, puuviinietikka.

Suositeltu käyttö: Aseta detox-laastari kummankin jalan alle ennen nukkumaanmenoa. Poista laastari aamulla yöunen jälkeen. Voit vapaasti nukkua sukat laastarin päällä, jos liikut paljon yöllä etkä halua laastarin irtoavan.

Yksi pakkaus sisältää 10 laastaria

Artikkelinumero: FV-039

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.