Jalka- & kenkädeodorantti

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalka- ja kenkädeodorantti Gehwolilta

Hiki itsessään ei haise, mutta kun hiki joutuu kosketuksiin ihon bakteerien kanssa ja jää kosteaan ja lämpimään ympäristöön, bakteerit alkavat viihtyä iholla ja syntyy epämiellyttävä haju. Päivittäinen Gehwolin jalka- ja kenkädeodorantin käyttö auttaa jalkojasi pysymään kuivina ja hajuttomina. Deodorantti sisältää hikeä ja hajua estäviä aineita, jotka ehkäisevät myös sieni-infektioita.


Ehkäisee pahaa hajua

Poistaa jalkahikeä

Käytetään jaloissa ja kengissä

Ehkäisee sieni-infektioita


Jalkahiki

Jalkahiki ja pahalta haisevat jalat ovat huolenaiheita monelle. Siinä ei ole perää, että se johtuisi ainoastaan huonosta hygieniasta, vaan se voi johtua myös epätasapainosta jalkojen kyvyssä säätää kehon lämpötilaa. Jaloissamme on enemmän hikirauhasia kuin missään muualla kehossa. Nämä hikirauhaset tuottavat hikeä jalkojen lämmetessä.

Jalkahieltä ja jalkojen pahalta hajulta voidaan välttyä käyttämällä päivittäin Gehwolin jalka- ja kenkädeodoranttia. Välty tuntemasta jalkoja kuumiksi ja kosteiksi suihkuttamalla jalkoihin ja kenkiin tätä tuotetta ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa.


Käyttö

Suihkuta jalkoihin ja kenkiin kerran päivässä ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa. Säilytä painetiivistettyä purkkia alle 50 asteen lämpötilassa. Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta.


Ainesosat: Alcohol denat, Butane, Isobutane, Propane, Undecylenamide DEA, Parfum (Fragrance), Zinc Ricinoleate, Triethanolamine, Propylene Glycol, Dipropylene Glycol, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Octenidine HCI, Citral, Coumarin, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone 

Artikkelinumero: FK-037

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.