Jalkahierontamatto (paristokäyttöinen)

Varastossa.

39.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkahierontamatto (paristokäyttöinen)

Hemmottele itseäsi päivittäin rentouttavalla jalkahieronnalla. Kuudella erilaisella hierontatoiminnolla ja yhdeksällä eri värinävoimakkuuden tasolla saat ihanan jalkahieronnan milloin tahansa. Tämä hierontamatto tarjoaa jaloillesi miellyttävän käsittelyn päivittäin. 


Paristokäyttöinen jalkahierontamatto

Miellyttävän rentouttava

Kuusi erilaista hierontaohjelmaa

Yhdeksän värinävoimakkuuden tasoa


Hiero jalat parantaaksesi verenkiertoa

Pitkien ahtaissa kengissä vietettyjen päivien jälkeen ihana jalkahieronta voi tehdä ihmeitä sekä keholle että mielelle. Yhdeksän erilaisen hierontaohjelman avulla hierontamatto tarjoaa jaloillesi tarpeellisen käsittelyn parantaen samalla jalkojesi verenkiertoa. 

Näin käytät hierontamattoa

Aseta hierontamatto lattialle ja nosta ohjausrasia pois matolta. Aseta ohjausrasian alapuolelle kaksi AA-paristoa. Aseta ohjausrasia takaisin hierontamatolle ja paina virtapainiketta. Aseta jalat hierontamatolle ja nauti ihanasta jalkahieronnasta.

Artikkelinumero: FV-028

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.