Liukuestematto jalkahieronnalla

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Liukuestematto jalkahieronnalla

Tämä fiksu liukuestematto suojaa sinua liukastumisen aiheuttamilta onnettomuuksilta ja voit nauttia samaan aikaan myös jalkahieronnasta. Imukuppien ansiosta matto kiinnittyy lähes kaikenlaisille pinnoille ja pysyy paikallaan käytön aikana.


Liukuestematto jalkahieronnalla

Suojaa liukastumisen aiheuttamilta onnettomuuksilta

Tarjoaa miellyttävän jalkahieronnan

Fiksu kiinnitys

Nopea toimitus


Suojaa liukastumiselta

Matto ehkäisee liukkaiden pintojen aiheuttamia onnettomuuksia ja tarjoaa vakaan pinnan seisomista varten. Käytön aikana jalkoja hierovat pienet, pehmeät piikit, jotka ovat kiinni matossa. Maton alapuoli koostuu imukupeista, joten matto kiinnittyy monenlaisiille pinnoille ja pysyy paikallaan koko käytön ajan ilman, että sinun tarvitsee olla huolissasi sen irtoamisesta.


Ihana jalkahieronta

Kun vedät jalkojasi edestakasin matolla, voit tuntea ihanan jalkahieronnan, joka tuntuu rauhoittavalta ja vaikuttaa kuorivasti poistamalla kuolleita ihosoluja jalkojen pinnalta. Voit kiinnittää maton myös suihkun seinään ja saat mukavan selkähieronnan. Liukuestematto on valmistettu silikonista ja on helppo puhdistaa.

Artikkelinumero: FV-037

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.