Sisätohvelit (tummansiniset)

Varastossa.

17.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Tummansiniset sisätohvelit

Pehmeät, ihanat ja ennen kaikkea lämpimät sisätohvelit kylmiin syys- ja talvipäiviin. Tohveleissa on pehmeä tekstiilivuori ja ne pitävät jalkasi lämpiminä koko päivän. Nauti lämpimistä jaloista myös kävellessäsi kylmillä lattioilla keskellä talvea. Saatavilla useita värivaihtoehtoja. Katso kaikki sisätohvelit täältä.


Tohvelit sisäkäyttöön

Pehmeät ja ihanat

Pitävät jalat lämpiminä


Vuoratut sisätohvelit

Nämä vuoratut sisätohvelit sopivat täydellisesti sinulle, jolla on tapana palella jaloista. Vietettyäsi tunteja ulkona jalat voivat tuntua lähestulkoon yhtä kylmiltä kuin jääpalat vielä pitkän aikaa sisätiloihin siirtymisen jälkeen. Sellaisissa tilanteissa tuntuu ihanalta upottaa jalat tällaisiin vuorattuihin sisätohveleihin.

Tohvelit alkavat lämmittää jalkojasi nopeasti ja tunnet, kuinka jalkojen lämpötila muuttuu miellyttävämmäksi sekunti sekunnilta.

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 42-43
25,3 senttimetriä
Koko 44-45
26 senttimetriä
Artikkelinumero: 667

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.