Raidalliset tohvelit (siniset)

Varastossa.

19.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa
Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Raidalliset tohvelit (siniset)

Kevyet tohvelit, jotka antavat jalkojen hengittää samalla, kun ne pitävät jalat lämpiminä. Näihin tohveleihin on mahtavaa upottaa jalat kylminä syys- tai talviaamuina. Katso kaikki sisätohvelit täältä.


Kevyet tohvelit

Pehmeät ja lämmittävät

Slip on -malli

Pyöristetyt kärjet


Kevyet sisätohvelit

Nämä tohvelit on kätevä sekä pakata mukaan että käyttää kotona. Ne ovat tyylikkäät, eivätkä vie liikaa tilaa. Sopivat erinomaisesti koti-iltoihin tarjoamaan erityisen miellyttävän tunnun. Pehmeä vuori on erittäin mukava ja pehmeä jaloille ilman, että se tuntuu liian lämpimältä. Tämän ansiosta nämä tohvelit sopivat täydellisesti sinulle, jolle tavalliset tohvelit ovat liian lämpimät. Tohveleissa on lisäksi esteettinen muotoilu pyöristetyillä kärjillä, joten ne sopivat kaikkiin jalkoihin.

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 42-43
25,5 senttimetriä
Koko 44-45
26,4 senttimetriä
Artikkelinumero: 727

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.