Lämpimät sisätohvelit (harmaat)

299.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Pehmeät ja lämpimät, vuoratut tohvelit

Upeat tohvelit pehmeällä ja lämpimällä vuorilla. Näihin tohveleihin on yhtä ihana upottaa jalat kerta toisensa jälkeen – niin aamuin, illoin kuin keskellä päivääkin. Tohveleissa on tyylikäs vaaleanharmaa väri ja ne sopivat kaikille.


Vuoratut tohvelit

Pehmeät ja lämpimät

Uskomattoman mukavat

Jalkaan vedettävä malli


Lämmittävät sisätohvelit

Nämä lämpimät tohvelit on valmistettu jalkaan vedettävän mallisiksi ja ne sopivat erinomaisesti käytettäviksi kylminä aamuina tai talvisina, syksyisinä ja keväisinä koti-iltoina. Tohvelit on helppo pukea ja riisua. Lisäksi ne ovat kätevästi taitettavissa ja pakattavissa mukaan mökille tai lentokoneeseen.

Tulet varmasti pukemaan ilolla nämä ihastuttavat, vuoratut tohvelit viileinä syys- ja talviaamuina. Erittäin pehmeä muotoilu tekee näistä sisätohveleista myös hyvän verukkeen jäädä kotiin.

Tossut ovat pienikokoiset, joten suosittelemme suurempaa kokoa.

Artikkelinumero: 735

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.