Lämpimät sisäkengät (musta)

Varastossa.

29.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Lämpimät sisäkengät (musta)

Pidä jalkasi ja koko kehosi lämpimänä myös kylminä syys- ja talvipäivinä. Nämä hienot ja tyylikkäät keinonahkatohvelit ovat uskomattoman pehmeät ja mukavat käyttää joka päivä. Tohvelit ovat ihanteelliset sisäkäyttöön kylmillä lattioilla.


Vuoratut ja lämpimät sisäkengät

Tyylikäs muotoilu

Pehmeät ja mukavat

Toimitus 3-4 päivässä


Pehmeät ja mukavat tohvelit

Nämä tohvelit pitävät jalkasi lämpiminä koko päivän ja ne soveltuvat täydellisesti käytettäväksi syksyllä ja talvella. Tohvelit on valmistettu synteettisestä nahasta ja niissä on hieno ja elegantti muotoilu. Tohvelit on tarkoitettu sisäkäyttöön ja ne pitävät jalkasi lämpimänä aamusta iltaan. Tohveleita voi käyttää myös toimistossa tai mökillä.

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 38-39
24 senttimetriä
Koko 40-41
25,5 senttimetriä
Koko 42-43
26 senttimetriä
Artikkelinumero: 986

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.