Ergonomiset sandaalit (mustat)

249.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kevyet, erittäin paksupohjaiset sandaalit 

Pehmeät, iskuja vaimentavat ja ergonomisesti muotoillut kevyet sandaalit. Näissä fantastisissa sandaaleissa jalkasi saavat juuri sen pehmeän, ihanan ja iskuja vaimentavan mukavuuden, minkä ne ansaitsevatkin pitkien, ahtaissa kengissä vietettyjen päivien jälkeen. 


Kevyet sandaalit

Erittäin paksut, iskunvaimentavat pohjat

Mukavat ja kevyet

Vähentävät jalkakipuja ja jalkojen väsymistä

Vedenkestävät ja pestävät


Pehmeää askellusta väsyneille jaloille

Näistä sandaaleista tulee jalkojesi parhaat ystävät jo muutaman tunnin käytön jälkeen. Näitä pehmeitä sandaaleita käyttäessäsi tulet tuntemaan tukevan tunteen ja saat lievitystä aristaville ja väsyneille jaloille siten, ettet enää halua käyttää muita kenkiä. Täydelliset käytettäviksi koko päivän ajan sekä sisällä että ulkona, niin kuivissa kuin kosteissakin tiloissa.

Kevyet sandaalit pehmeää EVA-materiaalia

Näissä ergonomisesti muotoilluissa kevyissä sandaaleissa on erittäin paksut pohjat sinulle, joka haluat sandaaleiltasi tavanomaista parempaa tukea ja iskunvaimennusta. Täydellinen valinta, jos sinulla on taipumusta jalkakipuihin ja jalkojen väsymiseen pitkien tavallisissa kengissä tai sandaaleissa vietettyjen päivien jälkeen. 

Sandaalit on valmistettu EVA-vaahtomuovista, joka muotoutuu jalkojesi mukaan tarjoten täydellisen istuvuuden sekä parhaan mahdollisen mukavuuden ja tuen jaloillesi jalat sisäänsä sulkevalla tunnulla. Sandaalit ovat tyylikkäät ja ne sopivat yhtä hyvin niin sisätohveleiksi kuin ulkokäyttöön. Sandaaleissa on liukumattomat pohjat, joten niitä voi käyttää sekä kosteilla että kuivilla alustoilla.

Katso tuote-esittely pehmeistä sandaaleistamme:

Artikkelinumero: 797

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.