Pronaatiotuki jalkaterän kaarelle

Varastossa.

34.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Ihanat kengänpohjalliset, joissa on kantapää- ja kaarituki

Pohjalliset antavat sinulle täydellisen ja oikean jalkaterän laskeutumisen jokaisella askeleella. Ergonomisesti muotoillut pohjalliset ovat kuppimaiset kantapään kohdalta ja niissä on joustava nousu kaaren alla, mikä auttaa pronaation kanssa.


Jokapäiväiseen käyttöön

Mukava kaarituki

Pehmuste kantapäässä

Tarjoaa oikean jalkaterän laskeutumisen

Nopea toimitus


Pronaatiotuki jalkaterän kaarelle

Pronaatiota esiintyy jalkaterän kaaren alla, kun jalkaterän pitkittäiskaari on painunut. Tämä johtaa yleensä siihen, että suurin osa kehon painosta kohdistuu jalkaterän sisäpuolelle seisoessa tai kävellessä.

Näissä pohjallisissa on mukava ja joustava korotus jalkaholvin alla, mikä antaa sinulle oikean jalkaterän laskeutumisen, joka ehkäisee pronaatiota.

Pehmeä kuppi kantapäässä

Pohjissa on pehmeä ja joustava kuppi kantapäässä, joka antaa kantapäillesi mukavan helpotuksen jokaisella askeleella. Pohjallisen alapuoli on valmistettu pehmeästä silikonista, joka pehmentää ja tarjoaa maksimaalisen mukavuuden.

* Kengänpohjalliset leikataan mallin mukaan etujalkaterän alapuolelle (varpaiden kohdalle). Tämä tarkoittaa sitä, että voit säätää kokoa omaan mittaasi saksilla.

Artikkelinumero: SI-055

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.