Sukat (kantapää ja nilkka)

Varastossa.

24.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Sukat nilkkatuella (2 kpl)

Pehmeät nilkkatuet kevyellä kompressiolla suojaavat nilkkaa ja kantapäätä paineelta ja iskuilta. Tuki lieventää ja suojaa nilkkaa epämukavuuden tunteelta ja kivulta.


Suojaa nilkkaa ja kantapäätä

Pehmeää materiaalia

Sopii useimmille

Vähentää epämukavuuden tunnetta


Suojaa nilkkoja kivulta

Nilkkatuessa on kaksi geelityynyä, jotka suojaavat liian kapeiden kenkien aiheuttamalta kivulta. Yksi tyynyistä on nilkan etupuolella ja suojaa sääriluuta paineelta ja iskuilta, ja toinen geelityyny suojaa kantapäätä. Suoja on valmistettu hengittävästä materiaalista, joka tarjoaa kevyen kompression ehkäistäkseen nilkan turvotusta. Nilkkatuki sopii useimmille, sillä se on joustava, ja se sopii erinomaisesti useimman tyyppisiin kenkiin, niin työkenkiin kuin saappaisiinkin. Niitä voidaan käyttää sukkien kanssa ja ilman sukkia siitä riippuen, kumpi tuntuu miellyttävimmältä. 


Pestään käsin 30 asteessa.


Artikkelinumero: HI-021

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.