Kantapään pohjallinen silikonia

Varastossa.
14.95 EUR

11.96 EUR

Toimitus 2-4 päivää
Erittäin korkealaatuisetAlennuksesi on aktivoitu (-20%).

Voimassa koko valikoimassa tänään.

Silikoniset kantapään pohjalliset

Mukavat silikoniset kantapään pohjalliset vähentävät kantapäähän kohdistuvaa kipua, jota esimerkiksi luupiikki voi aiheuttaa. Pohjalliset asetetaan kengän kantaosaan ja ne tarjoavat jaloille iskunvaimennusta sekä kantapäille miellyttävän pinnan kävelemisen aikana.Vähentää kantapään kipua
Suoja sopii täydellisesti luupiikistä tai muista kantapään ongelmista kärsiville. Ne tarjoavat kantapäille miellyttävän pinnan askellusta varten ja tukevat joka askeleella. Kantapään pohjalliset myös vaimentavat jalkaan kohdistuvia iskuja ja vähentävät kuormitusta liikkuessasi. Niitä voidaan käyttää useimman tyyppisissä kengissä. Koska pohjallinen suojaa kantapäitä iskuilta vähentäen myös niiden kipua, voit liikkua jälleen vapaasti.

Artikkelinumero: HI-020

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 2-4 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 2-4 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.